Doe inspiratie op voor je eigen droomhuis

In Frameries, in de provincie Henegouwen, werkte Woningen Blavier zopas haar nieuwe kijkwoning af. Ga je binnenkort bouwen en ben je nog op zoek naar een bouwfirma? Kom dan zeker eens langs tijdens één van de opendeurdagen in juli en augustus en bewonder deze prachtige moderne woning vanbinnen en vanbuiten. Wie weet doe je wel inspiratie op voor je eigen droomhuis!

Een moderne én warme woning vlakbij Bergen

De nieuwe kijkwoning in Frameries is een staaltje van architecturaal vernuft en bouwkundige perfectie. Let vooral op de verschillende materialen waaruit de gevel is opgetrokken. Het hout geeft het geheel een warmte die moderne woningen vaak missen.

Een ruime en gezellige benedenverdieping

Trek je de voordeur open, dan word je begroet door een imposante open hal met veel licht. Op de gelijkvloerse verdieping vind je verder een mooi hoeksalon, een ruime keuken en een eetkamer. Let vooral op de warme, contrasterende kleuren van de muren – de warme tinten die de gevel zo typeert, tref je dus ook binnen aan. Her en der tref je overigens houten toetsen aan, in sterk contrast met de transparante en metalen voorwerpen, zoals in de keuken en de eetkamer. Een geslaagde entree!

Ideaal voor jonge gezinnen

Met drie kamers – twee voor de kinderen en een voor de ouders (mét eigen doucheruimte!) – is dit huis perfect geschikt voor jonge gezinnen. De mooi uitgeruste badkamer, de grote studeerruimte én de wasplaats zijn alle ingericht met het oog op functionaliteit. Geslaagd of niet?

Kom de woning in Frameries zelf ontdekken en laat je verleiden door de unieke sfeer van deze moderne en warme woning.

Praktische informatie

Wanneer? Open op 6 en 13 juli, 3 en 10 augustus en 24 en 31 augustus, telkens van 14 tot 18 uur.

Adres: Rue des Castillons 8, 7080 Frameries

26/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?