Doe de test: is een modern huis jou op het lijf geschreven?

modern huis

Er bestaan zo veel verschillende woningstijlen, wat je keuze er natuurlijk niet makkelijker op maakt. Klassiek, landelijk, hedendaags, design, … Denk je eraan om samen met je partner in een modern huis te wonen? Ontdek hier of het iets voor jou is!

Een modern huis biedt veel licht

Vandaag zijn energiezuinige woningen de norm. Moderne huizen zijn dan ook vaak voorzien van grote glaspartijen, waardoor je geniet van natuurlijk licht. Ook je energierekening heeft er baat bij. Door het zonlicht dat je woning binnenkomt, geniet je van warmte en mag je thermostaat enkele graden naar beneden. Ook je lampen zullen minder energie opslorpen.

Minimalisme ten top

Minimalisme is onlosmakelijk verbonden met moderne woningen. Ben je gek op strakke lijnen? Dan is een modern huis zeker iets voor jou. De architectuur van deze huizen bestaat uit een hedendaagse inrichting met weinig accessoires. De accessoires die wel aanwezig zijn, hebben een grote meerwaarde en zijn vaak echte blikvangers. Let wel dat minimalisme comfort niet in de weg staat. Een moderne woning is volledig uitgerust met de nieuwste snufjes en biedt je zonder twijfel een gevoel van welbehagen.

modern huis

Belang hechten aan het milieu

Moderne huizen respecteren de natuur. Ze zijn namelijk voorzien van uitstekende isolatie, waardoor het energieverbruik beduidend lager ligt dan bij oudere woningen. Daarnaast worden deze woningen zodanig gebouwd dat je optimaal van de natuurlijke warmte van de zon geniet en je minder moet verwarmen. Moderne huizen maken het bovendien mogelijk om ecologische systemen, zoals warmtepompen en zonnepanelen, eenvoudig te integreren.

Het huis van jouw dromen met Blavier

Overtuigd van de voordelen van moderne woningen? Reken dan op Woningen Blavier om het huis van jouw dromen te bouwen!

 

20/04/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?