Bouwen met sleutel-op-de-deur. Getuigenis van familie Adriaenssens

Mark Adriaenssens (50) en Rita Wilmsen (43) bouwden recent een nieuwe sleutel-op-de-deur woning in Schoten bij Antwerpen. Samen met hun zoon van 20 en hun twee dochters van 12 wonen ze nu in deze ruime en moderne woning.

“Waarom zij kozen voor de sleutel-op-de-deur formule? De werken zijn goed uitgevoerd, mooi afgewerkt en onze woning was heel snel klaar. En dat zonder stress!” vertelt Mark Adriaenssens enthousiast.

De ontmoeting met Woningen Blavier

Het echtpaar kwam bij bouwbedrijf Woningen Blavier terecht op een bouwbeurs in Antwerpen. “Het klikte meteen met de bouwadviseur van Blavier. Omdat verschillende klanten deze bouwadviseur de hand kwamen schudden, voelden we ons ook meteen gerustgesteld.”

Bouwen aan een sleutel-op-de-deur woning

Ook de werken zelf verliepen vlot, daarvoor zorgde ook werfleider Kris. “Toen het metselwerk van de garage bijvoorbeeld niet juist was uitgevoerd, zorgde Kris ervoor dat de werken onmiddellijk opnieuw gebeurden. Bouw je niet met sleutel-op-de-deur, dan moet je er zelf veel meer energie en tijd in steken om tot hetzelfde resultaat te komen. Bovendien werd de planning mooi gerespecteerd en onze woning binnen de afgesproken termijn opgeleverd.”

Het resultaat

Wanneer we vragen hoe het voelt om in deze nieuwe woning te leven, schiet Rita Wilmsen meteen in actie. “Dit is helemaal mijn droomwoning. Ik was meteen overtuigd van de inrichting, maar aan de buitengevel moest ik toch even wennen. Ik had eerst een piramidewoning in mijn hoofd, maar mijn man viel meteen voor dit ontwerp.”

 

21/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?