Bouw een sleutel-op-de-deurhuis en krijg een gratis keuken!

Kun je vandaag de dag nog wel voordelig een woning laten bouwen? Met die vraag hebben nogal wat jonge koppels te kampen. Met Woningen Blavier, de specialist op het vlak van sleutel-op-de-deurprojecten, ben je zeker van de beste prijs-kwaliteitsverhouding en een persoonlijke service. Als je nu sleutel-op-de-deur bouwt krijg je er bovendien een gratis keuken bij die kan oplopen tot 10.000 euro! Mis dit buitenkansje niet!

Jouw sleutel-op-de-deurhuis met Blavier

Het eerste wat je moet doen om kans te maken op een gratis keuken is bouwen met Woningen Blavier. Dat is geen moeilijke keuze, want Blavier is bekend om zijn sterke service en zeer competitieve prijzen. Woningen Blavier maakt jouw sleutel-op-de-deurhuis precies zoals je het voor ogen had. Om dat te bereiken gaat Blavier natuurlijk niet over één nacht ijs. Elke klant krijgt tientallen voorbeeldwoningen te zien aan de hand waarvan de ideale woning wordt samengesteld. Daarbij baseert Blavier zich op drie pijlers: de beste prijs voor kwaliteitsproducten, een persoonlijke aanpak en respect voor de wensen van de klant.

Win een gratis keuken!

Wie vóór 15 december 2013 bouwt bij Woningen Blavier krijgt daarbij een cadeaucheque, goed voor een uitgeruste keuken van Eggo.

De voorwaarden vind je hier.

09/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?