Bouwproject in Waremme: boerderij renoveren tot moderne gezinswoningen

Bouwbedrijf Woningen Blavier evolueert met haar tijd mee en vindt zichzelf continu opnieuw uit om zo goed mogelijk aan de noden van de klanten te voldoen. Vandaag realiseert het bouwbedrijf deze waarden in een renovatie- en bouwproject in Waremme, en het beloven uitzonderlijke woningen te worden…

Oude boerderij renoveren, uitzonderlijk bouwproject

Woningen Blavier bouwt aan een geheel van 15 moderne woningen in Waremme, in de provincie Luik. Het kleine stadje is goed gelegen en de toekomstige bewoners zullen met plezier in deze nieuwe, uitzonderlijke woningen trekken.

Het project is weldoordacht, maar zorgt ook voor enkele uitdagingen. De start van het project bestaat erin een oude boerderij te renoveren en de bijgebouwen af te breken.

De werken zullen in verschillende fases verlopen, en na afloop zal de oude boerderij zes moderne woningen tellen. Deze eengezinswoningen zullen worden opgetrokken in harmonie met de omgeving. De straat zal aangekleed worden met mooie huizen van 2 of 3 kamers met privégarages, alle nodige voorzieningen (riolering, water, elektriciteit), een C+ Evo ventilatiesysteem, optimale isolatie, Trespa gevelbekleding, MDF deuren en een zinken bekleding van de dakkapellen. Gemeenschappelijke ruimtes en een groendak maken het geheel helemaal af! Dit project past helemaal in de geest van het delen en samen leven.

15/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?