Blavier blikt tevreden terug op Batibouw 2014

Het is moeilijk te geloven, maar Batibouw 2014 zit er alweer op! De bouw- en renovatiebeurs is voorbij gevlogen. Tijd om even terug te blikken. En dat doen we met sleutel-op-de-deurspecialist Woningen Blavier.

Batibouw 2014, opnieuw een succes!

Net als vorig jaar deden de duizenden bezoekers weer volop ideeën op om hun droomwoning te realiseren. Zowel particulieren als professionelen vonden de inspiratie die ze zochten bij de honderden standhouders die Batibouw 2014 rijk was.

“De bouwsector in België is stabiel”, klonk het vanuit Brussels Expo. Het is net daarom dat Batibouw nog steeds dé grootste bouw- en renovatiebeurs is van het land. Elk jaar presenteren honderden bedrijven er hun nieuwste technieken en producten. In 2014 zette Batibouw drie thema’s in de kijker: ‘lage-energiewoningen’, ‘betaalbaar wonen’ en ‘hout’. Thema’s waarin Woningen Blavier zich helemaal kan vinden!

Woningen Blavier draagt ecologisch bouwen hoog in het vaandel

Omdat ecologisch bouwen vaak niet goedkoop is, biedt Woningen Blavier korting op isolatie, warmtepompen of een andere lage-energieoplossing voor je toekomstige sleutel-op-de-deurwoning. Op Batibouw kon je tot 12.000 euro korting krijgen. Met die korting profiteerden klanten trouwens twee keer, want wie een energie-efficiënt huis bouwt, bespaart fors op zijn energiefactuur … En dat zonder één cent extra te moeten betalen!

Het mag duidelijk zijn dat Blavier héél tevreden terugblikt op Batibouw 2014 en al reikhalzend uitkijkt naar de editie van volgend jaar. Afspraak op 5 maart 2015!

 
Follow Homeproved’s board Jouw droomhuis on Pinterest.

05/03/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?