“Bij Blavier profiteer je optimaal van de ervaring en vakkennis!”

“Van goudwaarde!” Zo omschrijven Nelson en Monia uit Lieze (in de provincie Luik) bouwadviseur Michaël van Woningen Blavier. “Het is dankzij zijn ervaring en vakkennis dat we, precies een jaar na de start van het project, onze intrek kunnen nemen in onze droomwoning.” Hun ervaringen met Woningen Blavier en sleutel-op-de-deur bouwen lees je hier.

“De bouwadviseur regelt alles”

Wie met Woningen Blavier bouwt, hoeft zelf geen afspraken te regelen met aannemers en onderaannemers. Alles verloopt via één contactpersoon: de bouwadviseur. “En wat voor één!”, klinkt het in koor ten huize Nelson en Monia. “We zijn écht goed verzorgd door Michaël. Hij heeft ons geholpen in onze zoektocht naar een bouwgrond, heeft ons een voordelige lening aangeraden én hij is zelfs met ons meegegaan naar de notaris en de bankier! Of dat tot zijn takenpakket behoort, weten we eigenlijk niet, maar zijn hulp bleek uiteindelijk van goudwaarde!”

“De bouwwerken verliepen heel vlot”

Ruim twee jaar geleden vonden Nelson en Monia een lapje grond in Lieze, vlakbij hun ouders, waar ze hun droomhuis zouden gaan bouwen. “Eigenlijk ging alles bijzonder vlot”, aldus Monia. “Het contact met de werfleider was hartelijk en de opvolging van het bouwproces verliep volgens het boekje. Dat hebben we met onze eigen ogen kunnen vaststellen. Enerzijds dankzij de werfverslagen die erg nauwgezet werden ingevuld en dankzij onze regelmatige bezoekjes aan de werf. Niemand kent je persoonlijke voorkeur en wensen beter dan jijzelf. Dus vonden we het erg belangrijk om alles van dichtbij mee te maken. Zo konden we op tijd ingrijpen, mocht dat nodig zijn.”

“Alles netjes op tijd klaar!”

Uiteindelijk konden Nelson en Monia na precies een jaar hun intrek nemen in hun woning. “Het was precies de termijn die Michaël had vooropgesteld. We waren in de wolken en zijn dat vandaag nog steeds! We raden echt aan iedereen die gaat bouwen Blavier aan.”

25/06/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?