Bezoek een sleutel-op-de-deurwoning op 7, 8, 14 en 15 december in Brecht

Wil jij graag het huis van je dromen bouwen, maar ben je er nog niet helemaal uit hoe het er precies moet uitzien? Wil jij wel eens weten wat sleutel-op-de-deur precies inhoudt? Of ben je heel benieuwd naar de afwerking van een sleutel-op-de-deurwoning? Bezoek dan zeker een van de recentste sleutel-op-de-deurrealisaties van Woningen Blavier! Op 7, 8, 14 en 15 december zet Blavier de deuren open van een mooi nieuwbouwproject in Brecht.

Een bron van inspiratie voor je eigen sleutel-op-de-deurwoning

Een sleutel-op-de-deurwoning van dichtbij zien is voor veel mensen echt een bron van inspiratie voor hun eigen droomhuis. Je steekt altijd wel iets op van andermans project, al is het maar een vloer of een type van wandbekleding! Wat je zéker zal opvallen is de kwaliteit en duurzaamheid van de Blavier-woningen. De sleutel-op-de-deurontwikkelaar draagt die waarden dan ook hoog in het vaandel. Vóór een woning opgeleverd wordt, wordt het dan ook uitgebreid gecontroleerd. Zo is Blavier steeds zeker van een optimale klantentevredenheid. Net daarom is Blavier vandaag marktleider op het vlak van sleutel-op-de-deurwoningen.

De opendeurdagen in Brecht

Heb je zin om de woning in Brecht eens van dichter bij te komen bekijken? Dan ben je welkom op zaterdag 7, zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 december, telkens van 14 tot 18 uur. Woningen Blavier ontvangt je alvast met de glimlach en laat je graag alle troeven van de woning ontdekken. Laat je inspireren!

Adres: Mieksebaan, 2960 Brecht

 

04/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?