Bezoek een heel lichte kijkwoning op 27 & 28 april en 4 & 5 mei 2013

Bezoek een heel lichte kijkwoning op 27 & 28 april en 4 & 5 mei 2013
Bouwplannen? Dan is een kijkwoning het ideale vertrekpunt! Woningen Blavier opent de deuren van haar nieuwe kijkwoning in Soignies op zaterdag 27 en zondag 28 april en ook tijdens het weekend van 4 en 5 mei, telkens van 14 tot 18 uur. Je geniet er tijdens deze opendeurdagen van speciale voorwaarden. Nadien is de woning elke zaterdag en zondag (en op afspraak) open.

Kijkwoning, perfecte inspiratiebron

Je kan het nooit genoeg herhalen: een kijkwoning is de perfecte inspiratiebron voor iedereen die een woning wil bouwen. Woningen Blavier doet voor elke woning beroep op een ervaren aannemer. Om een perfect resultaat te bekomen, wordt elk project nauwgezet opgevolgd en zijn de wensen en noden van de klant een prioriteit. Dankzij de kwaliteit van haar woningen is Woningen Blavier uitgegroeid tot leider op de sleutel-op-de-deur markt. Om kandidaat-bouwers de kwaliteit van hun werk te tonen, zijn alle kijkwoningen elke zondag open.

Soignies, bijzonder lichte kijkwoning

Woningen Blavier nodigt je uit om de nieuwe kijkwoning in Soignies te ontdekken. Dit kan op zaterdag 27 en zondag 28 april, en op zaterdag 4 en zondag 5 mei, telkens tussen 14 en 18 uur. Je stapt deze woning binnen en je komt meteen in een lichte inkomhal. Deze lichte ruimte oogt zeer trendy met haar witte muren en behangpapier met dierenhuidprint. Een donkerbruine trap zorgt voor een mooi contrast met de witte inkomhal. Een klein bezoekje in de leefruimtes? In het lichte L-vormig salon zien we een harmonieus contrast tussen licht en donker hout. Mauve tinten geven de warme uitstraling van het lichte hout extra cachet. De keuken is heel gezellig ingericht rond een eiland in T-vorm. Een deel van het kookeiland herbergt de gootsteen, terwijl aan de overkant een ontbijtplek is ingewerkt. De houten eetkamer en de warme tinten ademen de terugkeer naar de natuur uit. Een mooie trap leidt ons naar de eerste verdieping, waar we een grote slaapkamer vinden voor de ouders. Een accentmuur is bekleed met mosterdkleurig behangpapier. Boven het bed bevindt zich een kleine nis die meer volume aan het bed geeft. Vervolgens komen we in een leuk ingerichte kinderkamer en een bureauruimte waarin wit en mosterdkleuren perfect samengaan met de meubels. De badkamer speelt met kleuren en straalt een aangename etnische sfeer uit. Kleine troef? Een gegolfde spiegel doorbreekt de horizontale lijnen. [gallery link="file" order="DESC" columns="4" orderby="title" include="43251, 43250, 43249, 43248, 43247, 43246, 43245, 43244, 43243, 43242, 43241, 43240"] Waar vind je deze woning? Chaussée de Mons 276W, 7060 Soignies.

Uitzonderlijke voorwaarden

Woningen Blavier doet je de registratierechten cadeau bij aankoop van een bouwgrond (met een maximum van 11.000 euro). Je krijgt ook een gratis keuken bij elke nieuwbouw. Ga dus snel de voorwaarden ontdekken op de website van Woningen Blavier.

Meer artikels over Sleutel-op-de-deur