Al gehoord van sleutel-op-de-deur woonprojecten?

Woningen Blavier stelt vol trots haar nieuw project ‘De Tuinen van de Zenne’ voor in Soignies. Het woonproject is groots, vernieuwend en van hoge kwaliteit.

Grootse woonprojecten

Ben je op zoek naar de ideale plek om te wonen en een gezinnetje te stichten? Kijk je ernaar uit om jouw pensioen op een rustige plek door te brengen? Ben je geboren in de streek en gehecht aan jouw roots? Of ben je gewoon op zoek naar een veilige en geborgen woonomgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik, handelszaken die makkelijk bereikbaar zijn of keuze tussen goede scholen? Wie wil er niet wonen in een wijk met mooie toekomstperspectieven?

Woningen Blavier merkt dat veel van haar klanten dezelfde woonwensen hebben. Om hier beter op in te spelen en zoveel mogelijk woondromen te realiseren, creëerde het bouwbedrijf een nieuw concept. De firma gaat op zoek naar een groot bouwterrein in een aangename streek om een groot aantal kwaliteitswoningen te bouwen. Zo creëert Blavier een groot en uniek domein met woonhuizen, appartementen en groene zones waarmee de firma tegemoet wil komen aan de woonwensen van al die klanten. Tegelijkertijd zet het bedrijf een nieuwe trend in de sleutel-op-de-deur bouwprojecten.

De Tuinen van de Zenne in Soignies

Soignies is een charmant dorpje in de groene provincie Henegouwen, maar je staat zo in Bergen, Brussel of Charleroi, zowel met de trein als met de auto. Daarnaast heeft het dorp heel wat sportfaciliteiten, goede scholen en een uitgebreid winkelaanbod. Op vijf minuten wandelen van de dorpskern realiseert Woningen Blavier momenteel een groots woonproject met 19 stijlvolle woonhuizen en 52 appartementen met terras op het zuiden, allemaal uitgevoerd in een unieke moderne bouwstijl. Alle woningen hebben een uitstekende energieprestatie en kunnen worden afwerkt naar de wensen en noden van de bouwheer. Ook het domein wordt zorgvuldig aangelegd, met veel aandacht voor een mooie, groene omgeving.

 

11/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?