“Sleutel-op-de-deur bouwen met Blavier is een aanrader!”

Voor Benjamin en Melissa Nitelet-Vigne uit Frasnes-Lez-Gosselies in Henegouwen was het snel duidelijk dat ze sleutel-op-de-deur zouden bouwen. “Als werkend koppel hebben we niet de tijd om ons van a tot z met het bouwproces bezig te houden. Bovendien wilden we op voorhand precies de prijs van onze nieuwbouwwoning kennen. Woningen Blavier verzorgde alles tot in de puntjes.”

Prijstransparantie en een zorgeloos bouwproces: dát is sleutel-op-de-deur bouwen met Blavier

Prijstransparantie en een zorgeloos bouwproces: het zijn inderdaad twee sterke punten van Woningen Blavier. De sleutel-op-de-deurfirma zorgt bij het begin van het bouwtraject voor een heel gedetailleerd lastenboek, waar alle kosten uitgebreid in worden beschreven. Zo weet je op voorhand perfect waar je aan toe bent.

“In het begin hebben we gezocht naar een bestaande woning, maar we hadden al snel begrepen dat er weinig verschil zat tussen de prijs van een bestaande woning en een nieuwbouw van Blavier”, stelt Melissa. “We hebben dan ook beslist om een nieuwe woning te bouwen.”

“Weinig tijd om aannemers te zoeken”

“We hebben gekozen voor een sleutel-op-de-deurwoning omdat we een vaste prijs wilden kennen, zonder meerkost, maar ook omdat we ons niet konden bezighouden met de opvolging van de werken”, zegt Benjamin. “Als je met twee werkt, is het niet zo eenvoudig om tijd te vinden om met aannemers te gaan praten en afspraken te regelen. Blavier nam ons dat werk allemaal uit handen en liet ons enkel het leuke werk doen: materialen kiezen, bijvoorbeeld.”

Over de werkzaamheden zelf niets dan lof, zo blijkt. “De werken zijn goed verlopen en we zijn erg tevreden over onze werfleider”, klinkt het enthousiast. “Die was altijd heel makkelijk bereikbaar. Hij heeft de werken ook goed opgevolgd en alles is vlot en snel verlopen. We hebben natuurlijk wel wat kleine probleempjes gehad, maar die werden altijd snel opgelost. Zo hebben we, bijvoorbeeld, na de verhuizing, een probleem gehad met de afvoer, maar dat is ondertussen opgelost.”

Voor Benjamin en Melissa is het zo klaar als een klontje: “Wij raden iedereen aan om met Blavier te bouwen!”

Zelf geïnteresseerd om sleutel-op-de-deur te bouwen? Ontdek wat Blavier voor je kan doen.

07/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?