Sundeck van Duravit: wellnessbad met designallures

Zalig ontspannen in een warm bad, je lekker knus in de sofa nestelen met een goed boek in je handen, … Geluk zit ‘m vaak in de kleine dingen. Waarom zou je dan niet enkele van die kleine geneugten in het leven combineren tot een unieke wellnesservaring? Met die vraag in het achterhoofd creëerden de ontwerpers van Duravit Sundeck, een jacuzzi-en-relaxbank-in-een. Homeproved verkende voor jou alle voordelen van dit luxueuze wellnessbad!

Een jacuzzi in je woonkamer

Oké, een jacuzzi in je woonkamer is misschien wat te veel van het goede. Maar met Sundeck kan het best! Dit wellnessbad kun je namelijk installeren waar je maar wil. In je badkamer, op het terras, in je veranda, … Zelfs in je serre! Tenminste, zolang je er over een warmwateraansluiting beschikt. Qua aankleding kun je kiezen tussen de standaard badstructuur en natuurlijk hout, een beetje zoals het hout in traditionele Finse sauna’s. Kortom, het prachtige design van Sundeck past zich makkelijk aan om het even welke omgeving aan.

sundeck_pool_Duravit

Energiezuinig wellnessbad

Nét geen 500 liter. Zoveel water heb je nodig om je Sundeck te vullen. Toch is dit wellnessbad zuiniger dan je denkt, dankzij een unieke ozongenerator. Die desinfecteert het water en zorgt ervoor dat je, mits enkele maatregelen die je zelf treft, het badwater tot drie maanden kunt blijven gebruiken. Het baddek houdt het water trouwens lekker warm tot je klaar bent om erin te duiken.

sundeck_Duravit

De ultieme massage

Met maar liefst 34 massagestralen, waaronder zelfs enkele speciaal voor je voeten, garandeert Sundeck je telkens opnieuw de ultieme massage. Bepaal de intensiteit van de massage via de handige afstandsbediening en laat je van top tot teen verwennen! Kies voor de powermassage om je lichaam een energieboost te geven, of voor de relax- of emotionmassage om helemaal tot rust te komen.

Nog meer wellnessbaden

Zie jij je eigen verwenbad wel zitten? Ontdek alle wellnessbaden van Facq.

 

29/03/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?