Hun tijd ver vooruit? Bekijk deze 5 futuristische badkamers

futuristische badkamers

Een futuristische badkamer klinkt ietwat onbetaalbaar (en is dat vaak ook). Maar dromen mag, toch? Ook al zijn deze 5 indrukwekkende badkamers hun tijd wellicht ver vooruit, we brengen ze graag een beetje dichterbij. Een zee van inspiratie om ideeën op te doen voor je eigen futureproof badkamer!

1. De prefab badkamer

futuristische badkamers

(Bron: Dornob)

Als je denkt aan een ‘draagbare’ prefab badkamer, duikt er waarschijnlijk geen al te fraai beeld in je op. Een flashback naar de toiletten op je lievelingsfestival, misschien?

Deze futuristische badkamer werd speciaal ontworpen voor kleine ruimtes en bewijst dat het ook anders kan. Ze bevat niet alleen alles wat je in je badkamer nodig hebt, maar ziet er ook nog eens bijzonder stijlvol uit.

2. De ijsbergwaskom

futuristische badkamers

(Bron: Most Beautiful Things)

Een waskom in de vorm van een omgekeerde ijsberg? Luxueuzer kan je wasbak amper worden!

Dit ontwerp geeft een futuristische kijk op de glazen waskom, en tovert elke badkamer meteen om tot een vijfsterrenexemplaar.

3. De verborgen badkamer

futuristische badkamers

(Bron: DesignBump)

Deze minimalistische badkamer houdt je voor de gek: enkel de douchekop in het plafond verraadt dat deze volstrekt lege ruimte eigenlijk een badkamer is.

Onder de vloer gaat echter een luxueuze badkuip schuil. En de vloer zelf? Die vormt zich netjes om tot een set handige banken.

4. De gepersonaliseerde douche

futuristische badkamers

(Bron: Home Designing)

Deze gepersonaliseerde douche heeft maar liefst 6 douchekoppen om jouw douchebeurt helemaal aan te passen aan jouw voorkeuren. Onmisbaar in een futuristische badkamer!

Dankzij de ingebouwde mp3-speler en aangepaste verlichting maak jij die zalige douche nóg heerlijker.

5. De modulaire badkamer

futuristische badkamers

(Bron: DesignBump)

Op het eerste zicht lijkt deze modulaire, futuristische badkamer eerder op een soort zuil, die voornamelijk een beetje in de weg staat. Maar na een beetje schuiven toont ze haar ware aard: deze ‘zuil’ bevat een toilet, een wasbak, opbergruimte én verlichting.

Het enige dat ontbreekt? Een douche! Maar iets zegt ons dat je daar vast nog plaats genoeg voor hebt …

 

08/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?