Fresh Air Plus: gedaan met onaangename geurtjes op de wc!

Naar de wc gaan staat al decennialang gelijk aan een dagelijks noodzakelijk kwaad waarbij we onfrisse geurtjes en ongemakkelijke situaties maar moeten accepteren. De Fresh Air Plus wil daar nu verandering in brengen: een ingebouwde ventilator moet onaangename geurtjes meteen naar buiten werken, zodat ze zich niet kunnen verspreiden in het kleinste kamertje. Weg met die luchtverfrissers dus!

Zo werkt de Fresh Air Plus

De Fresh Air Plus bestaat uit een eenvoudige wc-bril die je oude wc-bril moet vervangen. In de wc-bril zit een sensor, een ventilator en een slang die je via een gat in de muur naar buiten moet leggen. Wanneer je op de wc gaat zitten, begint de ventilator dankzij de ingebouwde sensor meteen te werken. Die ventilator filtert onaangename geurtjes uit de wc-pot meteen weg door de slang die naar buiten ligt, zodat de geurtjes niet de kans krijgen om zich te verspreiden in huis.

De wc-bril installeren zou trouwens erg eenvoudig zijn. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar vijzen, een gat in de muur naar buiten en een stopcontact. Nadat je je oude wc-bril hebt los gevezen, is het een kwestie van de Fresh Air Plus erop te vijzen, de stekker in te steken en de slang door het gat naar buiten te leggen. Grenst je badkamer niet aan een buitenmuur, dan kan je de slang aansluiten op je bestaande ventilatiesysteem. Let er wel op dat je de slang op de afvoer van lucht aansluit en niet op de toevoer ervan.

Ben jij die onaangename geurtjes ook beu en sta je te popelen om er komaf mee te maken? Steun dan als de bliksem het Kickstarter project dat moet helpen om de Fresh Air Plus te lanceren!

Innovatie in het kleinste kamertje

Technologie staat niet stil en zowat alle grote producenten komen dan ook regelmatig met de beste innovaties om het bezoek aan de wc zo aangenaam mogelijk te maken. Onlangs verzamelden we nog de vijf nieuwste toilettechnieken waarmee je je toilet optimaal kan inrichten. Het zal je trouwens meteen opvallen dat het zogenaamde geurloze toilet daar ook aan bod komt! Je hoeft dus helemaal niet te wachten op de Kickstarter campagne, je kan gewoon bij Geberit, de fabrikant achter de geurloze wc, terecht.

10/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?