De unieke ervaring van een douche met F-digital Deluxe

Grohe F digital deluxe

Iedereen vertoeft weleens in een wellnessoord om te genieten van een ultiem ontspanningsmoment. Maar waarom zou je jezelf niet elke dag die ultieme ontspanning gunnen? Met het F-digital Deluxe-systeem van Grohe geniet je van een echte spa-beleving bij je thuis!

Een luxueuze en persoonlijke spa-ervaring

De F-digital Deluxe tovert je douche om in een luxueuze spa. De ultradunne controller laat je toe om je eigen combinatie van licht, geluid en stoom te kiezen tijdens het douchen. Deze drie elementen oefenen trouwens een positieve invloed uit op ons emotioneel, fysiek en spirituele welzijn en prikkelen al onze zintuigen.

Persoonlijke kleurentherapie in de douche

Je kunt de F-digital Deluxe van Grohe bedienen met de Grohe Spa-app voor alle smartphones en tabletcomputers met iOS (Apple) en Android. Met de app kies je voor je eigen combinatie van licht, geluid en stoom: drie elementen die een positief effect hebben op je fysieke, emotionele en spirituele welzijn. In een handomdraai bepaal je de intensiteit en de kleur van de verlichting in je douche. Je kunt de kleur van de verlichting aanpassen aan je stemming: rood staat voor vitaliteit en blauw voor kalmte. Op die manier geniet je van je eigen persoonlijke kleurentherapie in de douche. Het is mogelijk om al je instellingen op te slaan, waardoor je meteen de kleur vind die bij je stemming past.

Grohe F-digital Deluxe douche

F-digital Deluxe: (een beetje) stoom afblazen

Door de geïntegreerde stoommodule ontspannen je spieren, wordt je huid gereinigd en ervaar je kalmte en beheersing. Via je douche met Grohe F-digital Deluxe-module creëer je een eigen privéstoombad bij je thuis. Het is de ideale manier om na een vermoeiende dag wat stoom af te blazen – letterlijk én figuurlijk dan.

Streepje muziek

Alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je favoriete muziek beluisteren, door de afspeellijst van je keuze te selecteren. Deze douche laat je helemaal wegdromen!

Voor groot en klein

Of je nu over een kleine of grote badkamer beschikt, de F-digital Deluxe past in elke douche en in elk badkamerinterieur. Grohe laat je namelijk kiezen uit drie luxe-uitvoeringen. Een kleine douche met een streepje ingebouwde luxe of een heuse wellness-zone in je badkamer? Alles is mogelijk!

Meer weten? Laten je informeren door de badkamerspecialisten van Facq.

 

31/01/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?