Elektronische kranen voor het ultieme gebruiksgemak

Zowel in de horeca als voor particulieren heeft een elektronische kraan heel wat potentieel. Zodra je je handen eronder houdt, loopt het water uit de kraan. Dat zorgt niet enkel voor een groter gebruiksgemak, het is ook hygiënischer. We zetten de pluspunten van elektronische kranen in de verf.

Elektronische kranen zijn milieuvriendelijk

Een elektronische kraan is in de eerste plaats milieuvriendelijk. Tijdens het handen wassen, bespaar je met een automatische kraan tot 80% water. Minder water verbruiken heeft een positieve impact op het milieu en zorgt voor lagere cijfers op je waterfactuur.

Betere hygiëne

Omdat je een elektronische kraan niet met je handen aanraakt, is ze veel hygiënischer dan een normale kraan. Je komt immers niet in contact met allerlei bacteriën die zich door veelvuldig gebruik op kranen vastzetten.

Een elektronische kraan in de keuken?

Een kraan die automatisch begint te lopen als je voorbij de sensor komt, is in keukens niet de beste oplossing. Je kiest het best een kraan die reageert wanneer je ze aanraakt. De Minta Touch van Grohe is zo’n kraan. Je kan hem met de achterkant van je hand, je pols of je onderarm bedienen. Het voordeel? Te allen tijde een kraaknette kraan.

Elektronische kranen bij Facq

De badkamerspecialist Facq heeft een uitgebreid aanbod elektronische kranen. De merken Hansa, Oras en Delabie bieden diverse modellen. Bij Facq heb je al een elektronische kraan vanaf € 129. Voor meer informatie over elektronische kranen en het gebruik ervan, breng je het best een bezoekje aan één van de Facq-showrooms!

02/01/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?