Een in hoogte verstelbaar toilet? Het kan perfect!

In de hoogte verstelbaar toilet

Alles wordt almaar meer ergonomisch: je bureaustoel, je matras en zelfs je schoenzolen. Er werd echter lange tijd iets over het hoofd gezien. Tot nu. Maak kennis met het in hoogte verstelbare toilet.

De voordelen van een verstelbaar toilet

Het toilet is een van de meest gebruikte plekken in huis. Het gebruikscomfort ervan is dan ook erg belangrijk. Voor grote mensen is een te laag toilet erg oncomfortabel. En ook oudere mensen of mensen met een fysieke beperking hebben meer moeite om recht te staan wanneer de zithoogte te laag is. Een te hoog toilet is dan weer problematisch voor kleinere mensen of kinderen. Kortom: een in hoogte verstelbaar toilet is de ideale oplossing voor elke generatie.

Aangepaste zithoogte met één druk op de knop

Dankzij het in hoogte verstelbare wc-element Viega Eco Plus kun je met slechts één druk op de knop de gewenste zithoogte instellen. Viega Eco Plus is voorzien van een flexibele spoelleiding, een variabele afvoerbocht en verlengd slobgat voor de bevestiging van het wc-keramiek. Alle techniek wordt verstopt achter een glasplaat. Resultaat? Een mooi en strak design.

Meer inspiratie om je toilet in te richten

Een ergonomisch toilet is één ding. Je wil de toiletruimte, die je meermaals per dag een bezoekje brengt, wellicht ook gezellig inrichten? Het gebruik van de ruimte beperkt zich namelijk vaak niet tot het ledigen van de blaas. Er wordt weleens de krant gelezen, een sms verstuurd of een sudoku opgelost. Maak het gezellig met warme verlichting, voorzie voldoende opbergruimte voor je tijdschriften en fleur de boel op met een mooi plantje … Op Pinterest vind je ongetwijfeld heel wat inspiratie en kun je je eigen moodboard aanmaken.

 

04/02/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vragen en opmerkingen

KW
K03877YK www.google.com