Een designtoilet geeft het kleinste kamertje een strakke look

Het is niet omdat je toilet tot het kleinste kamertje in je huis behoort, dat je het niet mooi mag inrichten. De stijl van je huis laat je het best overal doorlopen, ook in je toilet. Kies je voor een strakke inrichting? Dan is een designtoilet ongetwijfeld iets voor jou. Ontdek hier de voordelen!

Designtoilet Monolith WC_3 kleurenMonolith-designplaat: stijlvol toilet

Ben je op zoek naar iets nieuws en wil jij je toilet een renovatiebeurt geven? Dan is het Monolith-designpaneel van Geberit een goed idee. Deze badkamermodule kan gecombineerd worden met verschillende toiletpotten naar keuze voor een optimale intieme hygiëne. Met dit installatie-element  heb je geen last meer van zichtbare aansluitleidingen, want die worden op een elegante manier in de muur verwerkt. Bovendien vervangt het paneel het opbouwspoelreservoir. Voor een onberispelijke uitstraling is het veiligheidsglas van het frontpaneel beschikbaar in elegant zwart, wit of kastanjebruin. Het zijframe van geborsteld aluminium zorgt voor een ‘urban look’.

Een designtoilet in je badkamer

Het Monolith-designpaneel is niet alleen geschikt voor je toilet, maar ook voor je badkamer. Het tilt de look van je badkamer naar een hoger niveau. Ben je fan van een strak design? Dan is een hangtoilet de beste oplossing. Zo’n toilet is populairder dan ooit. Het is makkelijk te poetsen, oogt modern en biedt een ruimtelijk gevoel.

Designtoilet Monolith

Eenvoudig renoveren

Dit designpaneel van Geberit is een aanrader wanneer je je badkamer renoveert. Het kan bovendien snel worden aangesloten op je bestaande watertoevoer en -afvoerleidingen en ook met een wastafel of bidet worden geïntegreerd. Door het tijdloos design past het bij elke badkamerstijl!

 

04/02/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?