Propaan in huis: vele toepassingen, hoog comfort

Gas is de ideale energiebron voor thuis. Naast een optimaal gebruikscomfort, biedt gas als propaan ook een waaier aan mogelijkheden voor thuisgebruik.

Propaan, jouw gezel voor comfort

Gebruik je gas thuis, dan kan je als particulier kiezen voor propaanflessen of een propaangastank. De keuze tussen beide opslagvormen maak je in functie van jouw gebruik.

Het gebruik van propaan in huis

In privéwoningen wordt propaan vaak gebruikt voor toepassingen als verwarming, sanitair warm water en koken. Daarnaast is propaan ook een zeer praktische energiebron met diverse toepassingen voor thuis. Waarvoor wordt propaan thuis zoal gebruikt?

1. De drie meest voorkomende toepassingen van propaangas

Dat propaan een ideale energiebron is voor verwarming, sanitair warm water en koken, is niet nieuw. Dankzij haar kwaliteiten op vlak van comfort, zuinigheid, duurzaamheid en praktisch gebruiksgemak, is het niet te verwonderen dat heel wat mensen voor deze oplossing kiezen.

Kiezen voor propaan thuis, dat is ervoor kiezen om comfort, eenvoud, ecologie en zuinigheid te integreren in elke kamer van het huis, van de keuken tot de badkamer, over de slaapkamers tot in het salon.

2. De polyvalentie van propaan

Bovendien kan propaan gebruikt worden voor heel wat andere toepassingen in huis.

Er bestaan heel wat toestellen die werken op propaan. Zo zijn er bijverwarmers, terrasverwarmers, gasbarbecues, sfeerhaarden, onkruidbestrijders, kookplaten, enz.

De polyvalentie van het gas, samen met alle kwaliteiten en de mogelijkheid om overal in België propaan te verkrijgen, zelfs op de meest afgelegen plekken, verklaren waarom propaangas de ideale energiebron is voor thuis.

10/09/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?