Je gasleverancier kiezen

Voor woningen die niet verbonden zijn aan het aardgasnet, vormt LPG opgeslagen in gasflessen of gastanks de beste oplossing. Om je gasleverancier te kiezen, hou je best rekening met verschillende factoren… Maar kies vooral voor een betrouwbare organisatie die kwaliteit aflevert!

Propaan, de ideale oplossing

Propaangas staat bekend als een bron aan propere energie, en daarom heeft deze brandstof de laatste jaren ook aan populariteit gewonnen. Of je nu propaan gebruikt om te koken, voor centrale verwarming, bijverwarming, voor sanitair warm water, de kachel, de barbecue of voor het zwembad, propaan is een ecologische oplossing die een optimaal comfort biedt. Als jouw woning niet is aangesloten op het aardgasnet, is propaan de ideale oplossing!

Gasleverancier kiezen

Om je propaanleverancier goed te kiezen, moet je rekening houden met verschillende parameters. De gasprijs, de duur van het contract, de clausules, de prijs voor de huur van de gastank, zijn belangrijke factoren. Voor je een contract tekent, doe je er goed aan om het contract en de clausules grondig door te nemen.

Maar naast deze technische factoren, is het belangrijk om een kwaliteitsvolle leverancier te kiezen. Informeer je over de reputatie van de leverancier en ga na of de klanten tevreden zijn.

Een leverancier als Primagaz garandeert een goede en vlotte service. Deze gasleverancier wil alle klanten in de eerste plaats een optimale energievoorziening bieden, en de gaslevering gebeurt zowel aan huis, aan winkels, fabrieken als aan restaurants.

Meer dan 25 vrachtwagens doorkruisen dagelijks het land om bulkgas te leveren. Naast directe leveringen, verdeelt Primagaz ook gasflessen vanuit meer dan 2.000 verkooppunten. Primagaz voorziet ook de meeste Belgische benzinestations van LPG. Een nuttige, kwaliteitsvolle en veilige service!

 

21/12/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?