Word barista van jouw eigen koffiemachine !

Koffie is voor velen onder ons als een klein heiligdom en de Belg hecht steeds meer belang aan de kwaliteit van zijn zwarte goud! Koffie kan soms een waar smakenspektakel zijn, maar soms is het gewoonweg pisseloe.

Vandaag stellen koffieproducenten alles in het werk om kwaliteitsvolle koffiemachines te ontwikkelen waarmee je ook thuis de beste koffie kan zetten!

Koffiemachines in overvloed

Het eerste drankje van de ochtend, bijbabbelen in een koffiebar, koffiepauze op het werk of na het eten… koffie is voor velen onder ons een onmisbaar ritueel geworden ! Sommigen drinken hun koffie zwart, anderen met melk, maar de Belgen willen dat hun koffiemoment hun alle smaken en aroma’s van kwaliteitskoffie schenkt. Precies om de koffieliefhebbers alle geneugten van goede koffie voor te schotelen, brengen fabrikanten steeds betere koffiemachines en espressomachines op de markt. Zoek je naar technisch vernuft of koffiemachine design, iedereen kan wel een koffiemachine naar zijn smaak vinden ! Welke koffiezet verkies jij ?

 

Starbucks koffie thuis!

Goed nieuws voor de liefhebbers van Starbucks koffie ! De Amerikaanse keten kondigde donderdag de commercialisering van haar eigen koffiemachine aan. Deze Verismo zal nog voor het einde van te koop zijn ! Met deze koffiezetapparaten van het Duitse merk Krueger kan iedereen thuis Starbucks koffie zetten!

 

04/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?