De onzichtbare oven van Boretti

Ruimtes worden almaar kleiner en fabrikanten gaan de concurrentie aan om zo veel mogelijk plaats in onze huizen te besparen. Maar de medaille voor het meest ingenieuze en verbluffende systeem gaat zonder enige twijfel naar de bekende ovenfabrikant Boretti. Je moet gewoon op een knop drukken en de oven beweegt zoals een lift naar beneden en verdwijnt in het werkblad.

Oven verdwijnt volledig in werkblad

In het begin sta je versteld van het mechanisme dat de onzichtbare oven gebruikt. Maar zodra je verbazing is weggeëbd begrijp je meteen de voordelen van het systeem. Ovens zijn in de meeste gevallen prominent aanwezig in de keuken en nemen (te) veel plaats in, zeker wanneer je plaats nodig hebt om te koken. Deze onzichtbare oven toont zich enkel als hij ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Technologische snufjes en gebruiksgemak

Dankzij de hittebestendige wanden loop je geen risico om je handen en vingers te verbranden. Je hoeft je ook niet meer te bukken om je maaltijden of schotels in de oven te plaatsen. Alles blijft op z’n plaats, proper en netjes. Ook aan de praktische kant van de zaak is gedacht: je kan een van de 13 functies via het aanraakscherm bedienen. Met de ingebouwde oven BPOL-60 heeft Boretti een staaltje hoogtechnologische keukenkunst afgeleverd en baart het opzien.

Voor het bedrag van 2.535 euro (incl. btw) is de nieuwe Boretti van jou!

Ben je meer fan van de vorige look? Lees dan ons artikel over de overige Boretti ovens!

19/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?