Een optimale binnentemperatuur dankzij een Honeywell-thermostaat

Voor elk seizoen de perfecte binnentemperatuur in huis: klinkt het als muziek in de oren? Een behaaglijk binnenklimaat is dan ook één van de belangrijkste factoren voor het gezelligheidsgehalte in je woning. Toch is het niet altijd makkelijk om een aangename binnentemperatuur aan te houden. Nog moeilijker is het om de verschillende ruimtes in huis gelijkwaardig te verwarmen. De oplossing? De draadloze thermostaat Evohome ‘connected’ van Honeywell.

Draadloze thermostaat

Deze Honeywell-thermostaat is draadloos en dus makkelijk verplaatsbaar, dankzij een bijhorende tafelstand. Dat heeft zo zijn voordelen: je kunt hem in gelijk welke kamer neerzetten en zo de kamertemperatuur haarfijn regelen. Deze klokthermostaat met kleuren-touchscreen kun je namelijk volledig naar wens programmeren om op bepaalde momenten van de dag de verwarming aan of uit te zetten. Je kunt hem zelfs besturen via je tablet, android, of iOS-app. De Honeywell-thermostaat voelt de kamertemperatuur aan. Als die onder de zelf ingestelde  minimumtemperatuur  duikt, slaat de verwarming aan. Is de minimumtemperatuur ruimschoots bereikt? Dan gaat de verwarming automatisch weer uit.

De ideale kamertemperatuur

De ideale binnentemperatuur is voor elke ruimte anders. In de badkamer heb je het graag behaaglijk warm – vooral wanneer je in de ochtendkilte van een douche wil genieten – maar in de slaapkamer moet het te allen tijde fris zijn. Een te warme slaapomgeving verstoort je nachtrust en voelt ook gewoon niet goed aan.

Ook in de woonkamer en keuken wil je rustig kunnen eten, koken, werken of studeren zonder last te hebben van koude of warmte . De ideale omgevingstemperatuur? Voor de meeste mensen is dat zo’n 20 °C. Al voelen sommigen zich ook prima bij 19° C of 21 °C, en kan een dikke trui wonderen doen voor wie het vaker te koud dan te warm heeft …

Klokvaste Honeywell-thermostaat

De nieuwe generatie digitale klokthermostaten staat garant voor kwaliteit. De draadloze thermostaten van vandaag zijn makkelijk te installeren: je zet ze neer en klaar is kees. Geen hak- of breekwerk nodig.

Bovendien zijn ze in uiteenlopende vormen en designs verkrijgbaar. Het design van menig klokthermostaat sluit tegenwoordig naadloos aan bij elk interieurtype. Liever geen al te opvallend toestel in jouw minimalistische loft? Geen probleem: kies  gewoon een thermostaat in klein formaat en  met een neutrale kleur die niet in het oog springt.

12/06/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?