Zó ziet de gigantische inloopkast van Jennifer Lopez er vanbinnen uit!

Hoe groter de sterren, hoe groter (en voller) hun kleerkasten. Zo gaat dat nu eenmaal in Hollywood. Bij Jenny ‘From the Block’ Lopez is dat niet anders. Het internationale celebritymagazine ‘People Magazine’ had de eer om een exclusieve blik te werpen op haar ‘oversized’ inloopkleerkast, en is zo gul om die beelden met ons te delen. Of die kleerkast van Jennifer Lopez dan echt zo benijdenswaardig is? Oordeel vooral zelf!

Een kleerkast zo groot als … een huis

In tegenstelling tot J-Lo zelf, is haar kleerkast allerminst bescheiden te noemen. Hij is van oppervlakte zo groot als een huis en hangt vol met glitterkleedjes en jeans. Vooral die laatste blijken met honderden stuks goed vertegenwoordigd in het stulpje van de 45-jarige zangeres en actrice. Na de aankoop van een waanzinnig penthouse in New York staat haar huisje in Californië – waar onderstaande video is opgenomen – nu op de markt.

In al die jaren heeft Jennifer een garderobe opgebouwd om u tegen te zeggen. Samen met People Magazine neemt ze een kijkje in haar kledingkamers, waarbij voornamelijk gefocust wordt op de oudere items in haar collectie. Natuurlijk wordt er ook even stilgestaan bij haar beroemde groene Versace-jurk met diep decolleté!

13/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?