Woonbeurs A.CITYLIFE voor levensgenieters

Afgelopen weekend ging de tweede editie van A.CITYLIFE van start. Laat je op de event onderdompelen in de wereld van interieur en wonen. De woonbeurs focust dit jaar op ‘Dutch Design’ met de Nederlandse eregast Richard Hutten.

A.CITYLIFE – De woonbeurs in het thema ‘Dutch Design’

Dit jaar staat A.CITYLIFE in teken van onze noorderburen. ‘Dutch Design’ is een concept dat Nederlandse designers typeert: minimalistisch, experimenteel, innoverend, origineel en onconventioneel met zin voor humor. Vandaar ook de eregast Richard Hutten, de drijvende kracht achter Droog Design. Tijdens A.CITYLIFE presenteers hij een 20-tal van zijn topstukken in de expo: ‘2 in 1 Richard Hutten – Dutch Design’. Waaronder zijn bekendste werk ‘de Domoor’.

Interieurtips

Tijdens A.CITYLIFE zullen er een aantal workshops gegeven worden door interieurarchitect Filip Deslee. Het gezicht van ‘huizenjacht’ komt praten over ‘de life-style van Filip Deslee’. Tijdens zijn 45 minuten durende lezing maakt u kennis met de kenmerken die de Deslee-stijl typeren.

Wil je persoonlijk advies? Tijdens de woonbeurs kan je terecht bij Frederik Schiemsky, interieurarchitect van het bureau IA interieurarchitecten, voor persoonlijk advies. Tijdens een adviessessie van 20 minuten zet hij uw ideeën om in een origineel project. Reserveer uw sessie met Frederik.

Praktische informatie A.CITYLIFE

  • Data & openingsuren: A.CITYLIFE vindt nog plaats op 15,16 en 17 februari in Antwerp Expo van 11u tot 19u. Op zaterdag is de expo geopend tot 22u30.
  • Waar & hoe bereiken: A.CITYLIFE gaat door in Antwerp Expo, Jan van Rijcklaan 191, 2020 Antwerpen. De expo is gemakkelijk te bereiken met de wagen of met het openbaar vervoer.
  • Tickets: De toegangsprijs bedraagt €8, kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen. Bestel je tickets online en krijg €2 korting.
11/02/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?