WONEN 2015: de interieurbeurs boordevol wooninspiratie

We naderen hartje winter en dat betekent dat de tijd van de interieurbeurzen weer is aangebroken. Terwijl het buiten vriest, sneeuw, regent of dooit, doe je gezellig binnen een heleboel wooninspiratie op. De place to be voor interieurideeën, maar ook tips en advies van experts uit de woonbranche? WONEN 2015, de woonbeurs in de Mechelse Nekkerhal.

WONEN 2015: pop-upstores onder één dak

Pop-ups vind je doorgaans verspreid in de stad, maar op WONEN 2015 vind je ze voor één keer allemaal onder hetzelfde dak, namelijk dat van de Nekkerhal in Mechelen. Centraal in het land gelegen, is deze woonbeurs voor iedereen makkelijk bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan de trein tot in station Mechelen-Nekkerspoel. Op amper 500 meter wandelen van het station vind je de Nekkerhal.

Tips van woonprofessionals

Wat WONEN 2015 zoal te bieden heeft? Heel wat. Zo’n 250 woonprofessionals bemannen een standje op de beurs, en staan klaar met een antwoord op al jouw woonvragen. Ben je vooral op zoek naar inspiratie voor je interieur? Ook dan zit je goed op WONEN 2015. De beurs biedt je een overzicht van de allernieuwste trends op gebied van wonen, interieur en decoratie. Zo hoef je niets te missen én keer je terug naar huis met een schat aan ideeën.

WONEN 2015 combineren met een minicitytrip in Mechelen

De woonbeurs in hartje Mechelen is de ideale gelegenheid om deze stad te verkennen. Combineer je bezoek aan WONEN 2015 met een stadswandeling, want er is zoveel moois te zien in Mechelen: de Vismarkt, de Sint-Romboutskathedraal, het Speelgoedmuseum, … Ideaal om van je bezoek aan WONEN 2015 een volledige daguitstap te maken.

Leuk extraatje: aan de ingang ontvangt iedere bezoekers een kortingsbon voor Zalando. Zo kan je de ideeën die je op WONEN 2015 opdeed meteen omzetten in leuke decoratie en woonaccessoires!

Praktische info

Locatie: Nekkerhal, Mechelen

Data: van 24 januari tot en met 1 februari 2015

Tickets: 5 € per persoon, op zondag 6 €

Alle praktische informatie en openingsuren van de beurs vind je op www.wonen.eu. Via de WONEN Facebookpage blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

18/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?