Wonen 2012 bouwbeurs

Op zoek naar vernieuwende ideeën in de bouw, renovatie, doe-het-zelf, tuin, interieur, lifestyle of wellness voor je huis? Van 28 januari tot 5 februari vindt de bouwbeurs en interieurbeurs Wonen plaats in De Nekkerhal te Mechelen. De beurs is ondertussen reeds aan haar 29ste editie toe en verwelkomt meer dan 250 exposanten. De blikvanger van de Wonen 2012 beurs is de WC.

Wonen 2012: WC in de kijker

Tijdens de bouwbeurs kan u een bezoekje brengen aan de tentoonstelling ‘het toilet door de eeuwen heen’. U kan even langs de stand van de ‘kakkers’ passeren, misschien beter bekend als de voetbalploeg van KV Mechelen, en een handtekening van de spelers ontvangen. Tot slot is er ook nog de zoektocht naar de tofste WC van Vlaanderen. Iedereen die meent een speciale kleinste kamer te bezitten, kan nog tot 29 december gratis meedingen naar de hoofdprijs, een weekendje Milaan voor twee.

Special events

Op zaterdag 4 februari om 11 uur is er een gratis premiesessie van Luc Dedeyne voorzien, waarin u een overzicht krijgt van alle mogelijke premies en subsidies voor uw bouwproject. Er zijn ook infosessies van Argenta op woensdag 1/02 om 15 uur en vrijdag 03/02 om 19 uur.

Wonen 2012 praktische info

Toegangstickets voor de Wonen Beurs Mechelen zijn verkrijgbaar aan 5 euro (en 6 euro op zondag). Kinderen onder de twaalf jaar mogen gratis mee naar binnen. Dinsdag is damesdag, dan mogen ook vrouwen gratis naar binnen, en op vrijdag is er een nocturne voorzien tot 22 uur.

27/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?