Win jouw gratis ticket voor Batibouw 2013!

Win jouw gratis ticket voor Batibouw 2013!
Van 21 februari 2013 tot 3 maart 2013 is het weer zo ver: Batibouw 2013. Dé gelegenheid je droomhuis werkelijkheid te maken.

Win gratis tickets voor Batibouw 2013!

Homeproved geeft 300 gratis tickets weg voor Batibouw 2013! Waag je kans. Hoe deelnemen? Schrijf je vanaf vandaag in op de nieuwsbrief van Homeproved. Uit alle inschrijvingen selecteren wij 300 gelukkige winnaars. Als je wint brengen we je persoonlijk, via mail, op de hoogte. Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Geen paniek! Je maakt evenzeer kans op tickets voor Batibouw 2013. We verloten namelijk dagelijks (vanaf 25/02 tot 1/03) 60 tickets onder alle lezers van onze nieuwsbrief.

Batibouw 2013: dé bouwbeurs

Opnieuw vormen drie centrale thema’s een rode draad doorheen Batibouw. Dit jaar staat Batibouw in teken van stad, energie en slaapkamer.
  • In de stad gaan wonen is populair, niet alleen hippe twintigers maar ook trendy 60+’ers trekken naar de stad. Er wordt onder andere aandacht besteed aan manieren om kleine ruimtes efficiënt in te richten.
  • Daarnaast is hernieuwbare energie een grote rol gaan spelen in onze dagelijkse omgeving. Woon op Batibouw 2013 één van de vele infosessies bij en leer alles over energiebesparende investeringen.
  • Het derde hoofdthema is de slaapkamer. De slaapkamer krijgt meer en meer de allures van een luxe hotelkamer. De master bedroom krijgt nieuwe functies zoals ontspannen en family-time. Er wordt heel wat multimedia toegevoegd aan de ouderlijke slaapkamer, maar ook een tweede badkamer, doorlopende dressing en wellness vinden hun weg naar de slaapkamer.
Ontdek deze trends op vlak van bouwen en wonen op Batibouw 2013, laat je inspireren!

Openingsuren & praktische info Batibouw 2013

  • Data & openingsuren: Batibouw start op donderdag 21 februari en duurt tot en met zondag 3 maart 2013. De eerste twee dagen zijn de ‘professionele dagen’ en zijn voorbehouden voor professionele bezoekers. Alle andere dagen zijn gericht op particulieren. Batibouw is open van 10u tot 18u30.
  • Waar & hoe bereiken: Batibouw gaat door in Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel. Batibouw is gemakkelijk bereikbaar met de auto vanaf de Brusselse ring. Maar is ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
  • Tickets: Een dagticket kost €12. De batibouwcatalogus is verkrijgbaar voor €2.5. Als je je ticket online bestelt ontvang je €1 korting!