Welkom in deze Zwitserse luxe chalet!

Aan de voet van de Matterhorn, een van ‘s werelds meest beroemde bergtoppen, staat een Zwitserse luxe chalet die traditie met moderniteit versmelt. Homeproved ging voor jou even binnenkijken…

In het Zwitserse kanton Oberwallis, op slechts enkele minuten van het centrum van Zermatt, sloegen de beste architecten en designers de handen in elkaar om een unieke nieuwe chalet te ontwerpen.

Zermatt: respect voor de tradities van weleer

Dankzij haar strenge stedenbouwkundige regelgeving, heeft Zermatt haar authentieke karakter van een Walliser bergdorp behouden. Auto’s zijn in dit dorpje niet toegelaten, enkel een trein brengt jou naar het stadscentrum. Midden in dit uitzonderlijke bergdorp werd niet lang geleden een luxueuze Zwitserse chalet gebouwd.

Een Zwitserse luxe chalet, combinatie van moderniteit en traditie

In het hartje van de Mattertal vallei staat een Zwitserse luxe chalet van 770 vierkante meter. De buitenkant oogt erg traditioneel, maar daarachter gaat een licht en modern interieur schuil.

Met haar talrijkje grote schuiframen, kunnen de bewoners ten volle genieten van de adembenemende uitzichten op het dorpje Zermatt en de prachtige nabijgelegen bergtoppen. Maar wat deze luxe chalet nóg specialer maakt is dat je hem enkel langs een privétunnel kan bereiken!

De grandeur van deze houten chalet is ongeëvenaard! Vijf tweepersoonskamers met elk een aanpalende badkamer, terrassen met zicht op de bergen, een ultramoderne fitnessruimte, een spa met sauna, hammam en een immense jacuzzi, een home cinema, een wijnkelder en een volledig open loungesalon: deze Zwitserse chalet ademt niets dan stijlvolle luxe uit!

Klein bezoek in beeld…

 

Ben je op zoek naar interieur inspiratie of ben je er eerder op uit om magische plekken zoals deze Zwitserse chalet te ontdekken? Dan is er niets beters dan de huizen van de gewone man te ontdekken door de vastgoed aanbiedingen door te nemen…

11/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?