Verbouwingsvragen? Libelle TV helpt je bij jouw verbouwing!

Verbouwen of renoveren is niet altijd even evident. Op het internet, in magazines en in woonwinkels kan je heel wat ideeën opdoen maar uit al die ideeën jouw finale interieurontwerp puren, blijkt vaak moeilijker dan gedacht. Libelle TV wilt je daarom een handje helpen!

Libelle TV steekt de handen uit de mouwen

Jij wilt een grote dressing maar je man wilt een hobbykamer of game room. De woonkamer moet aangepakt worden maar je twijfelt nog tussen de landelijke stijl of een strak ontwerp? Maar denk ook aan echte bouwvragen: is die muur nu wel of niet een steunmuur? Kan ik hier een lichtkoepel plaatsen of niet?

Libelle TV steekt de handen uit de mouwen en helpt je bij al je (ver)bouwvragen. Samen met een bekende interieurarchitect komen ze bij je langs om al je bouwplannen te bespreken en de mogelijkheden van jouw woning onder de loep te nemen. Deskundig advies dus van iemand die er álles van afweet!

Zit je al even met de handen in het haar en is dat deskundig advies dus meer dan welkom? Klik dan snel door naar de Libelle TV website waar je jezelf nog tot december 2014 kan inschrijven. Met wat geluk helpt Libelle TV je dan bij je verbouwingen.

31/10/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?