Verbluffend design appartement in Brazilië

Welkom in dit kleurrijke design appartement met verbluffende en interessante features. Gislene Lopes nam de uitdaging aan om de persoonlijkheid van het appartement heruit te vinden en dat deed ze met een mix van kleuren en texturen.

Design appartement met een levendige sfeer

Het design appartement is gelegen in een gebouw dat door architect Oscar Niemeyer werd ontworpen. Je kan het vinden in de centrale regio van Belo Horizonte, in Brazilië. Er werd onlangs een nieuwe, levendige sfeer toegevoegd aan dit appartement. Interieurdesigner Gislene Lopes nam het appartement onder handen en voegde een hypnotiserende mix van kleuren en texturen aan het appartement toe.

Design appartement met een speelse harmonie

Elke kamer van het design appartement is goed geïndividualiseerd, maar de overgang tussen de verschillende ruimtes is glad en erg aangenaam. De keuze voor design stukken, zoals de lamp van Micasa en de Charles Eames-stoel, en het gebruik van rechte en sobere lijnen creëert een harmonie met een algemene speelsheid. Het parket uit mahonie hout uit het oorspronkelijke appartement werd behouden en hersteld.

Een spectaculair uitzicht

Door de grote ramen, die in iedere kamer doorlopen, kunnen de bewoners van een spectaculair uitzicht over de stad genieten. Naast een prachtig uitzicht kunnen de bewoners ook genieten van massa’s lichtinval en heerlijk wakker worden met een straaltje zon op hun snoet…

Wij zijn alvast onder de indruk van deze plek, jullie ook?

12/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?