Tuindecoratie voor zwoele zomeravonden

Niets is zo heerlijk om op een zwoele zomeravond tot in de late uurtjes buiten te zitten. Om optimaal te genieten van deze zwoele avonden richt je het terras best in met leuke tuindecoratie.

Verschillende webshops bieden je leuke tuindecoratie- & accessoires aan waaronder ook Zalando. Bovendien krijgen al onze lezers een korting van 10% in de Zalando webshop! Onderaan lees je hoe je gebruik kan maken van de Homeproved korting!

De leukste decoratie voor jouw tuin bij Zalando

 

Tuindecoratie: zachte zitkussens

Een hele avond heerlijk aan tafel zitten, wie geniet hier niet van? Hoe langer we zitten, hoe minder comfortabel die harde stoel wordt. Verwen je gasten met zachte tuinstoelkussens, zo kan je uren door keuvelen. Bovendien scheppen deze tuinkussens ook sfeer op je terras! Kies bijvoorbeeld voor een geruit zitkussen in vrolijke pasteltinten.

Tuinverlichting: speciale kaarsen

Op een zomerse avond blijft het natuurlijk langer licht, maar zodra de avond valt en het begint te schemeren heb je toch enkele lichtbronnen nodig. Plaats een design vloerlamp om een beetje sfeer te creëren en licht te scheppen. Met enkele theelichtjes, kleurrijke geurkaarsen en windlicht zit de sfeer er natuurlijk ook in. Bovendien volstaat het om je overbuur in de ogen te kijken en je drankje te zien staan!

Tuindecoratie: design gadgets

Enkele laatste tuingadgets die niet mogen ontbreken op deze zwoele zomeravond:

Koop je tuindecoratie online & ontvang 10% korting!

Dankzij Homeproved ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

24/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?