Tuinbeurs: Fleurig 2013, Huis & Tuin

Rondom Park en Tuinen Kasteel de Haar vindt, van 26 tot en met 30 juni 2013, de tuinbeurs ‘Fleurig’ plaats. Een beurs voor alle tuinliefhebbers om op ontspannende en vrijblijvende wijze alle mogelijkheden van uw tuin te verkennen.

Fleurig 2013

Park en Tuinen Kasteel de Haar is een uniek complex dat tot ieders verbeelding spreekt. Deze oogstrelende oase wordt tijdens Fleurig 2013 volledig omgetoverd tot een indrukwekkende decor voor de tuinbeurs. Voor elke buitenmens is er wel iets te vinden: bijzondere planten en bomen, lifestyle producten en decoraties, tuininspiratie…

Hoveniers leggen speciaal voor Fleurig een aantal modeltuinen aan. Hier kunnen bezoekers inspiratie opdoen voor hun buitenruimte. De nieuwste trend, een blik op de tuin van de toekomst, verantwoorde tuinproducten en veel meer ontdek je op deze gezellig landgoedfair.

Tijdens de tuinbeurs heb je zelfs de kans om met zelfstandige tuinontwerpers en -architecten te spreken. Ze geven reeds de eerste aanzet aan een creatieve en passende inrichten van je nieuwe tuin.

Praktische informatie Fleurig 2013

  • Data & openingsuren: van woensdag 26 juni tot en met zondag 30 juni, dagelijks open van 10u00 tot 18u00
  • Waar & hoe bereiken: Park en Tuinen Kasteel de Haar, Kastellaan 2, 3455 RR Haarzuilens, (Utrecht) Nederland. Bereikbaar met de wagen, openbaar vervoer en de fiets!
  • Tickets: Aan de kassa: €12.50 – Voorverkoop online: €10.00 – Kinderen tot en met 13 jaar gratis
06/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?