Tuin & Design 2013

Tuin & Design 2013
We wachten nog even op het mooie weer om te genieten van onze tuin. Doe inspiratie op en leer de nieuwste trends op vlak van tuin en design kennen tijdens TUIN & DESIGN 2013. Van 18 tot en met 20 mei 2013 vindt de 9e editie van de Tuin en Design beurs plaats. Tijdens het Pinksterweekend vormt het Esenkasteel, te Diksmuide, opnieuw het decor voor deze openluchttuinbeurs. Een exclusief decor waar je meegesleept wordt door een prachtig parcours in de unieke tuin van het kasteel. tuin en design voor de 9e keer op domein Esenkasteel

Tuin & Design, boordenvol buitenideeën

De exposanten presenteren je de allernieuwste trends op het vlak van lifestyle, in- en outdoor, tuinaanleg en tuinarchitectuur. Doorheen het aangelegd parcours in de tuin van het kasteel kan je heel wat inspiratie en vernieuwde buitenideeën opdoen. Laat je verleiden door sfeervolle modeltuinen, wellness at home, waterpartijen en unieke tuincocons. Naast de exposanten is er ook plaats voor diverse demo’s en workshops. Ontmoet een bloemenschikster, mandenvlechtster, boomklimmer, kunstsmid en glaskunstenaar.

Praktische informatie Tuin & Design 2013

Data en openingsuren:
  • zaterdag 18 mei van 14u tot 21u
  • zondag 19 mei van 10u tot 18u
  • maandag 20 mei van 10u tot 18u.
Waar & hoe bereiken: Provinciedomein Esenkasteel DiksmuideParking naast ’t Woumenhof Woumenweg 100 8600 Diksmuide Tickets: