Slaapkamer inrichten: 3 warme wintertrends

Onze slaapkamer is al een tijdje méér dan een plek om te slapen. Dat merken we ook aan de slaapkamer inrichting. Na groteske slaapkamers zijn deze winter zijn rust, geborgenheid en gezelligheid weer troef in de slaapkamer. 3 Warme wintertrends om je slaapkamer cosy in te richten!

Slaapkamer inrichten: Scandinavisch design

Scandinavisch design staat bekend om haar witte muren, kleuraccenten en natuurlijke tinten en materialen. Deze winter komt het Scandinavisch design helemaal naar de slaapkamer. We combineren natuurlijke materialen met gelakte oppervlakken. Het gestoffeerde bed is hier helemaal thuis. Niet enkel wordt het hoofdbord gestoffeerd, ook de omranding krijgt een zachte touch. Daarnaast vinden we in het Scandinavisch design afgeronde lijnen in contrast met rechte lijnen. Een bed met een zacht design en een afgerond bijzettafeltje staan prachtig in de slaapkamer.

Slaapkamer inrichten: duurzaam slapen

Kies naast het Scandinavische design in je slaapkamer voor een duurzame blikvanger in je slaapkamer. Een dekbedovertrek uit rijke kleuren met klassieke ruitjes past perfect in je warme slaapkamer. Kies bijvoorbeeld voor het dekbedovertrek “Abbey Check” van Mistral Home. Abbey Check is tijdloos beddengoed gemaakt van zuiver gekamd Egyptisch katoen. Het beddengoed zorgt voor een warm slaapcomfort.

Slaapkamer inrichten: multifunctioneel meubilair

We hebben steeds minder plaats in huis, maar toch willen we groots leven. Multifunctioneel meubilair zorgt ervoor dat we in een kleine woning toch alle luxe kunnen toevoegen. Dat is niet anders in de slaapkamer. Met een multifunctionele kleerkast kan je perfect elk kledingstuk een plek geven. En de tv? Die verdwijnt in de tv-houder achter de schuifdeur…

Een mooi voorbeeld en een bron van inspiratie: de Mioletto II slaapkamer van Hülsta.

10/09/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?