Sfeerhaarden op propaangas

Je houdt van gezelligheid en de warme gloed van echte vlammetjes? Maar de kachel vullen met kolen of hout en de assen opruimen kosten voor jou iets teveel moeite? Dan is een propaankachel of een gashaard op propaan de oplossing! We overlopen even de voordelen en de mogelijkheden van sfeerhaarden op propaangas

De voordelen van sfeerhaarden op propaangas

Gashaarden en gaskachels hebben namelijk heel wat voordelen. Gaskachels zijn proper, ze werken efficiënt en verwarmen snel. Alle gaskachels springen bovendien zuinig om met energie en zijn dus ook milieuvriendelijk. En last but not least: met een eenvoudige druk op de knop kan je genieten van een prachtig vlammenspel!

Propaangas heeft dezelfde toepassingen en dezelfde kwaliteiten als aardgas. Alle gaskachels lenen zich met andere woorden tot het gebruik met propaan, je moet enkel gasflessen voorzien.

Aanbod gaskachels en gashaarden

Er bestaat een breed aanbod aan gaskachels en gashaarden, aangepast aan elk budget en elke woonstijl, gaande van strakke inbouw gashaarden, design gashaarden, open haarden gas tot gasvuren met een klassieke schouw. Trends in gashaarden zijn lange haardvuren met een breed vlambeeld, hangmodellen en twee- of driezijdige of doorkijkmodellen van gesloten gashaarden. Zo heeft DRU Verwarming een ruime keuze aan gashaarden en gaskachels opgenomen in haar collectie. Bij DRU vind je naast het grote aanbod propaangas en aardgas gestookte haarden ook diverse houtkachels en elektrische haarden. In het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten vind je geschikte haarden voor elke woonsfeer.

09/03/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?