De Scandinavische woonketen Tiger gaat België veroveren

Als interieurliefhebber ken je de Deense woonketen Tiger waarschijnlijk wel. Ze hebben prachtige Scandinavische interieuraccessoires en andere hebbedingen waarvoor je een schappelijke prijs betaalt. Momenteel kan je al gaan shoppen in een “Flying Tiger” in Gent, Wijnegem en Sint-Niklaas, maar de rest van België volgt snel!

Deens design in België

Dat we bij Homeproved grote fan zijn van Scandinavische design, is geen geheim. En nu Tiger België gaat veroveren, nemen we het merk even onder de loep. In 1995 opende de hippe keten de deuren van haar eerste winkel in Kopenhagen. De woonketen biedt betaalbare interieuraccessoires aan. Vaak kosten de spullen niet meer dan enkele euromunten maar hebben ze toch een onbetaalbaar design.

De eerste winkel in ons land openden ze in het Wijnegem Shopping Center, daarna volgde het Waasland Shopping Center en het Gentse shoppingcenter Zuid met een eigen vestiging.

Troeven van Flying Tiger

Het succes heeft de Scandinavische woonketen enerzijds te danken aan de schappelijke prijzen, maar anderzijds is ook de maandelijkse vernieuwing van de collectie een groot pluspunt. Hierdoor kunnen ze namelijk héél actuele producten aanbieden. Deze maand (september) staan producten met rijke kleuren en zachte stoffen in de picture. De gekozen materialen deze maand zijn: kurk en andere natuurlijke materialen zoals bamboe, hout & porselein. De septembercollectie bestaat onder meer uit theelichtjes, bijzondere schalen, klassieke opbergpotten en moderne bureau artikelen.

In de gezellige Flying Tiger-winkels worden de spullen gepresenteerd in witte kasten, typerend voor de Scandinavische stijl. Deze kasten sturen je langs een vaste route doorheen de winkel. Dit maakt het (bijna) onmogelijk om iets NIET te zien.

Laat ons zeker iets weten als je een bezoekje brengt aan één van de winkels en wat jouw favoriete product dan is!

16/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?