Originele design barbecue

De zomer staat officieel voor de deur, dat wil zeggen: barbecueën! Om te barbecueën heb je natuurlijk een barbecue nodig. Enkele originele en handige barbecues op een rij.

Barbecueën bij weinig ruimte

Met de Bruce Handrail Grill kan je zelfs op het kleine balkon van je appartement barbecueën. De barbecue is niet groter dan een bloembak en kan je gemakkelijk aan de reling van je balkon schroeven. Anders dan traditionele barbecues neemt deze Bruce Handrail Grill bijna geen plaats in.

Rond het kampvuur

The Federal Barbecue is een gemoderniseerde versie van het kampvuur. Net als bij het kampvuur maak je bij deze barbecue vuur met enkele takken en stronken hout. Bovenop dit ‘kampvuur’ komt een rooster, zodra dit rooster voldoende warm is kan je hier een heerlijk stukje vlees op braden. Met deze barbecue van designbureau ‘The Federal’ breng je de authentieke outdoor ervaring naar je achtertuin.

 

 

Barbecue zonder zorgen

BBQ 360° is een barbecue waar design, comfort en optimalisatie van ruimtes gecombineerd wordt zonder aan gebruiksgemak om schoon te maken en te koken in te boeten. Het uitgangspunt van deze barbecue is de eenvoudige vorm, maar tegelijkertijd is alles in één systeem omvat. Met deze BBQ 360°, een ontwerp van Marco Marotto en Paola Oliva, wordt barbecueën een koud kunstje.

Op verplaatsing barbecueën

De Traverse Folding Grill neem je overal mee naar toe. De flat-pack barbecue is ontworpen door Eddie Licitra en is gemakkelijk op te vouwen en weer open te plooien. Je kan hem gemakkelijk dragen en opslaan. Door deze praktische voordelen is de Traverse Folding Grill ideaal om mee te nemen op een uitje. Bovendien kan je deze handige ‘opvouwbare barbecue’ ook als steekwagen gebruiken. Gedaan met trekken en zeulen, op verplaatsing barbecueën wordt meer dan leuk!

03/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?