Ontdek het Aga, Falcon en Boretti fornuis op propaangas

Elke kok zal het beamen: er is niets beters dan koken op gas! Je kan de temperatuur perfect afstellen aan alle ingrediënten. Het is dus niet verwonderlijk dat Italiaanse gasfornuizen van topkwaliteit aan populariteit winnen… Ken je het Boretti fornuis al? Of kies je liever voor het Aga of Falcon fornuis?

Kwaliteitsvolle gasfornuizen

Boretti is een Italiaans merk van authentieke kookfornuizen met een apart design. Aga en Falcon zijn de Britse tegenhangers die ook een extra dimensie aan jouw kookavonturen geven. De Belgische consument is in de ban van de keuken en gaat steeds meer op zoek naar professionele keukens voor bij hem thuis. Boretti, Aga en Falcon versmelten de meest kwaliteitsvolle keukens met eigentijds retrodesign. Het is dus niet verwonderlijk dat deze combinatie erg in de smaak valt bij de bourgondische Belgen, want dit is voer voor mensen die ‘la passione nella cucina’ kunnen voelen!

Elk gasfornuis wordt op bestelling gemaakt met een stijl, kleur en afwerking die de klant wenst. Tegelijkertijd bevat een retrofornuis multifunctionele ovens, verschillende kookzones, individuele pannendragers, quickstart voorverwarmers en wokburners, die garant staan voor een goede gebruikservaring. En dan hebben we nog niet gesproken over de duurzame materialen en de energiezuinige gasbranders die gebruikt worden.

Het Aga, Falcon of Boretti fornuis & duurzame brandstof

Gasflessen voorzien de Aga, Falcon of Boretti gasfornuizen van brandstof en zorgen ervoor dat je de heerlijkste gerechten kan klaarmaken. Het voordeel van koken op gas is niet alleen dat je de heerlijkste bereidingen klaarmaakt, je gebruikt er ook duurzame energie voor!

 

20/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?