Ontdek de gratis vastgoed applicaties van Logic-Immo

Wie kent het niet: ingewikkelde internetsites met een slecht beheer en lastige zoekcriteria… Zoeken naar vastgoed via het internet kan soms een ware lijdensweg zijn!

Of we nu een pand willen huren of kopen, ieder van ons gebruikt het liefst praktische & gebruiksvriendelijke zoekmiddelen. Precies daarom heeft Logic-Immo gratis applicaties ontworpen voor de iPhone en iPad waarmee je makkelijk naar online vastgoed kan zoeken!

Applicaties en vastgoedprojecten

Zoeken op internet, panden bezichtigen, afspraken maken met het immokantoor, mails versturen en telefoontjes doen,… een gepaste woning of appartement zoeken is een tijdrovende bezigheid! Waarom zou je heel dit proces dus niet wat eenvoudiger maken en jouw zoektocht naar vastgoed letterlijk in de hand houden?

We moeten ons afvragen wat de voorwaarden zijn voor een ideale zoektocht naar een pand. In de ideale situatie word je voortdurend op de hoogte gehouden van nieuwe aanbiedingen. Je kan informatie over reeds bezochte panden steeds opzoeken en vergelijken met andere panden. Je behoudt een totaaloverzicht over alle aanbiedingen. Daarnaast kan je bezochte panden delen met jouw vrienden en familie en als het nodig is kan je immokantoren makkelijk bereiken.

Wel, als je van al deze mogelijkheden wil genieten, dan zijn de gratis applicaties voor iPad en iPhone precies wat jij nodig hebt!

De gratis vastgoed applicaties van Logic Immo

iPhone app

De gratis applicatie voor iPhone van Logic-Immo is een complete en efficiënte app die jou de mogelijkheid geeft om jouw toekomstige stek te zoeken en te vinden tussen meer dan 50.000 aanbiedingen.

Om de iPhone applicatie te downloaden, moet je naar de AppStore van iTunes gaan. Eenmaal je de applicatie hebt gedownload, geef je jouw zoekcriteria in (plaats, soort woning, oppervlakte, prijs, aantal kamers, enz.) en je krijgt het resultaat van jouw zoekopdracht te zien. Dan moet je enkel nog klikken op de panden die jou interesseren om de technische fiche te bekijken.

Met deze app kan je niet alleen op een makkelijke manier naar een geschikte woning zoeken, ze bewaart ook jouw zoekgeschiedenis en verschaft jou alle nodige informatie over immokantoren in België. Ja, wij zijn alvast fan van de eenvoud, de efficiëntie en de gebruiksvriendelijkheid van deze applicatie!

iPad app

Logic-Immo heeft ook een gratis applicatie voor iPad ontwikkeld, opdat iedereen haar tweemaandelijkse catalogus op een interactieve manier zou kunnen ontdekken. Deze applicatie combineert de mooie vormgeving van de papieren catalogus met het gebruiksgemak van het internet, waardoor ze hét middel bij uitstek wordt om de meest recente aanbiedingen te ontdekken. Wanneer je een aantrekkelijk pand ziet in de papieren brochure, kan je deze zelfs scannen, ontcijferen en opslaan. Ook deze applicatie kan je makkelijk en gratis downloaden via de AppStore van iTunes en je kan kiezen tussen de verschillende edities die jou het meest interesseren.

Met deze twee gratis applicaties maakt Logic Immo jouw zoektocht naar een pand een heel stuk eenvoudiger!

04/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?