Ongewoon wonen – de elegantie van een penthouse

Vlakbij de Leeuw Van Waterloo, bevindt zich een uitzonderlijk design penthouse in een oase van rust. Wonen in een luxe appartement met grote ramen en een prachtig uitzicht, het is een ware trend…

Een buitengewoon penthouse

Dit duplexappartement in het charmante stadje Waterloo straalt elegantie en moderniteit uit. Het penthouse trekt veel licht binnen en drie kamers met privébadkamer komen uit op een terras van 40m2.

Ook de binnen-buiten verhoudingen in het appartement zijn bijzonder, want het ruime salon heeft majestueus grote raampartijen die van het uitzicht net een reuzengroot schilderij maken.

De woonkamer geeft uit op een Amerikaanse keuken, maar ook de hoge plafonds en ramen creëren een open ruimtegevoel in dit penthouse.

Een interieur in zwart-wit

De inrichting is vrij zwart-wit, de vorm van de kamers en de keuze van de meubelen is doelbewust sober en strak gehouden om een gevoel van rust en orde te scheppen.

Zwart en wit zijn reeds enkele jaren modekleuren in de interieurinrichting. Badkamers, slaapkamers, inkomhallen, eetkamers, salons,… we vinden deze kleurencombinatie terug in elke ruimte van onze huizen, zowel in een hedendaags als een klassiek interieur.

Het succes van het zwart-wit interieur van dit penthouse is niet enkel te danken aan de nuances in de houten lambriseringen, het zebratapijt en een gekleurde toets hier en daar, ook de lichtheid, de verlichting en kleine details maken van dit appartement een pareltje.

Ontdek dit uitzonderlijk penthouse in een oase van rust

 

Wil je nog meer wooninspiratie opdoen of een magisch plekje ontdekken zoals dit penthouse, dan is er niets beters dan de immosites afsurfen…

30/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?