One Smart Control domotica – Tijd voor slimme elektriciteit!

Laat al je toestellen met elkaar praten dankzij domotica van One Smart Control. Met je smartphone schakel je eenvoudig lichten uit, sluit je de rolluiken of zet je muziek op. Op die manier kan je energiebewust de verschillende schakelaars en stopcontacten in je woning beheren.

Hoe werkt One Smart Control?

Geen complexe installatie, nieuwe kabels of zekeringskasten. Je sluit de kleine blokjes van One Smart Control simpel aan achter elke schakelaar die je wil integreren in het systeem. Het systeem is gemakkelijk te installeren in elk type woning: zowel nieuwbouw, als een gerenoveerd of een oud huis. Je kan de blokjes al het nodige laten doen: verlichting uitschakelen op een bepaald tijdstip, rolluiken omlaag laten als het donker wordt en het alarmsysteem dat automatisch in werking treedt. Bovendien weet je op elk moment welke toestellen energie verbruiken en hoeveel ze verbruiken.

Wat kan het ONE domoticasysteem?

De mogelijkheden van ONE domotica zijn zeer uiteenlopend. Je kan lampen aan en uit schakelen van op een afstand, lichten dimmen, timers aanzetten, sfeerverlichting programmeren… Met een druk op de knop verzekert One Smart Control ook je veiligheid. Het alarmsysteem inschakelen of lichten aan en uitschakelen om inbrekers te misleiden, dat is wat One Smart Control graag doet. Ook de kamertemperatuur kan gedetailleerd geprogrammeerd worden met de One Smart Control.

Energie besparen met One Smart Control

Energie besparen, dat willen we allemaal! Dat is goed voor het milieu en voor onze portefeuille. Met de One Smart Control wordt het verbruik van elk toestel geregistreerd. In één oogopslag weet je welke toestellen hoeveel energie verbruiken. Ben je ergens de lichten vergeten uit te doen? Met de One Smart Control kan je ze vanop afstand uitschakelen. Geen onnodig brandende lampen of draaiende computers als je niet thuis bent.

De slimme blokjes hebben ten slotte ook een Eco-stand. Deze kan je inschakelen als je de woning verlaat. De One Smart Control installatie zal alle lichten uitschakelen en de verwarming lager zetten. Zo verbruik je nooit meer te veel (onnodige) energie!

15/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?