Niet te missen woonbeurzen najaar 2013

Zodra de zomer voorbij is, kleuren vele woonbeurzen je agenda. Ideaal als weekend-uitje of om inspiratie op te doen en de nieuwste trends te ontdekken… Hier alvast een lijstje met de niet te missen woonbeurzen van dit najaar!

DECOoh!

DECOoh! is een vakbeurs voor binnen- en buitendecoratie. Deze beurs vindt plaats in Brussels Expo van 1 tot en met 3 september 2013. Deze Open Door Days zijn het productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector! Meer informatie vind je op de website van DECOoh!

Bis: bouw- & immosalon

De 25e editie van bis vindt plaats van 5 tot en met 13 oktober 2013, te Flanders expo Gent. Om te vieren dat ze 25 jaar bestaan maken ze er een groot feest van. Op deze beurs vind je de nieuwste bouwmaterialen, stijlvolle trappen, ramen en vloeren, praktische keukens, functionele badkamers en meer. Dé beurs om je gratis bouwadvies te verzamelen!

Meer informatie vind je op de website van bis.

Énergie & habitat

Van 24 tot en met 27 oktober 2013 kan je in Namur Expo terecht voor de bouwbeurs énergie & habitat. Zoals ze zelf zeggen “de beurs van alle oplossingen”. Een beurs waar professionals alles te weten komen over energiebewust bouwen. De beurs biedt informatie over alles van isolatie over waterbeheer tot centrale verwarming op hout.

Meer informatie op de website van énergie & habitat.

COCOON

COCOON is een woon- en interieurbeurs met meer dan 300 exposanten. Dit jaar stellen verscheidene exposanten er hun nieuwste collecties voor van 16 tot en met 24 november 2013. Je vindt er alles wat met interieur te maken heeft, van meubilair, tot accessoires, verlichting en behangpapier. De beurs vindt plaats in Brussels Expo, voor tickets en informatie surf naar: www.cocoon.be!

Hout & Habitat

Hout & Habitat is een beurs die je kennis laat maken met al het mooie dat hout biedt. Ontdek van 21 tot en met 24 november 2013 alle mogelijkheden en voordelen van hout in Antwerp Expo!

Meer informatie vind je op de website houtenhabitat.be.

16/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?