Legendarische Neverland van Michael Jackson wordt verkocht!

Neverland, de beroemde ranch waar Michael Jackson woonde, wordt verkocht. Als je wat zakgeld opzij hebt liggen, kan het legendarische pand in Los Olivios, Californië, misschien wel het jouwe worden. Een prijs is nog niet bekendgemaakt, maar de waarde van de grond en het huis worden op zo’n 22 miljoen euro geschat.

Het fantasie-eiland Neverland

In 1988 kocht The King of Pop, Michael Jackson, het bijna elf vierkante meter grote landgoed. Hij vernoemde het naar het land waar Peter Pan met de Verloren Jongens woonde. Neverland, het fantasie-eiland waar kinderen nooit opgroeien. Jackson toverde het landgoed om tot een pretpark met een dierentuin en een spoorweg.

Themapark Neverland te koop

Colony Capital LLC kreeg in 2008 het themapark in handen en bracht het terrein weer in de originele staat, zoals Michael Jackson het voor ogen had. Nu de vastgoedmarkt opnieuw aantrekt, wilt Colony Capital LLC de ranch verkopen.

Een kijkje nemen in Neverland

Interesse in dit legendarische landgoed? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de beelden? Dan tonen we je graag enkele sfeerbeelden van het prachtige Neverland!

Meer foto’s via The Pinnacle List

01/08/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?