MOOKUM Wedstrijd: Win innoverende design producten

Bij Homeproved houden we van alles wat hip, trendy en design is. Zo leerden we Mookum kennen, een platform waar designer en consument elkaar ontmoeten. Om onze trouwe lezers in de watten te leggen, maak je kans op design producten van Mookum.

Mookum – hippe webshop met nog hippere spullen!

Bij Mookum geloven ze in jong talent, creativiteit en functioneel design. Daarom biedt Mookum designers en jonge ontwerpers een platform waar ze de consumenten kunnen ontmoeten. Het Mookum-concept is geboren uit de vaststelling dat studenten of designers niet meteen weten hoe ze hun nieuw concept of product op de markt moeten aanbrengen.

Klanten willen unieke producten en deze vinden ze bij Mookum van zowel topdesigners als jong en opkomend talent. Op deze manier schept Mookum een eiland van innovatieve design en lifestyle producten die afgestemd zijn op de behoeften van de consument. Op het platform kunnen consumenten designers uitdagen om een nieuw product te ontwikkelen. Zo creëert de consument een oplossing voor zijn probleem en worden er nieuwe innovaties en ontwikkelingen geboren.

Mookum Wedstrijd

Omdat Homeproved fan is van alles wat met lifestyle en design te maken heeft, zijn we ook fan van Mookum. Om onze lezers kennis te laten maken met topdesigners, jong talent en Mookum, organiseren we samen met Mookum een wedstrijd. Wie wedstrijd zegt, zegt prijzen. Dus, wat valt er te winnen?

We kregen de kans om 4 toffe prijzen te selecteren uit het assortiment van Mookum. We kozen voor 4 toffe, handige en zomerse producten, die natuurlijk perfect passen in elk interieur.

Sparrow Keychain: Nooit nog je sleutels kwijt dankzij deze trendy vogel

Sky Planter Mini: Stimuleert een groene omgeving en bespaart vloeroppervlak

Spring Gieter: een vrolijke gieter om je plantjes te bewateren

Herb Garden: een kruidentuin voor op je aanrecht

Deelnemen aan de Mookum wedstrijd

Wil jij kans maken op één van deze toffe design producten? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en beantwoord de volgende wedstrijd- & schiftingsvraag:

Wedstrijdvraag: Afgelopen weekend won de e-shop van Mookum een award, welke award hebben ze gewonnen?

Schiftingsvraag: Hoeveel mensen zullen op het einde van de wedstrijd (5/06/2013) de wedstrijdvraag juist beantwoord hebben?

Tip: bezoek de Mookum-website voor het antwoord.

*Slechts één deelname per gezin. 

22/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?