Meer comfort met Niko domotica

Domotica maakt ons leven eenvoudiger en onze dagelijkse gewoontes makkelijker en aangenamer. Met het domoticasysteem Niko Home Control, gaat fabrikant Niko verder dan domotica: hij biedt een totaal nieuwe manier van leven aan.

De troeven van domotica systemen

Domotica maakt het leven praktischer en comfortabeler. Via een eenvoudige druk op de knop gaan de lichten branden, de muziek gaat spelen, de verwarming springt aan, de deuren gaan op slot, enz. Bovendien is domotica een ideale oplossing om energie te besparen.

De voordelen van Nikobus

Vijftien jaar geleden kwam Niko met een revolutionair domoticasysteem op de markt: Nikobus. Nikobus is een eenvoudig systeem dat je met schakelaars, touchscreens of afstandsbediening kan besturen. Het grote voordeel is dat je elke kamer kan afstemmen op de wisselende wensen en noden van de bewoners. Omdat het systeem zo flexibel is, biedt het meer comfort en veiligheid.

Nikobus domotica is ontworpen om als het zenuwcentrum van de hedendaagse woning te fungeren. De verlichting en de luiken bedienen, elektrische apparaten aan- en uitschakelen, de verwarming opzetten en doven, de deuren sluiten, het alarmsysteem in werking stellen,…: Nikobus kan alle taken aan, door middel van de verschillende bedieningsmodules. Het is makkelijk om het Nikobus systeem voor te programmeren en het systeem blinkt uit door zijn flexibiliteit.

Niko Home Control

Niko Home Control is de eerste elektrische installatie waarmee je thuis actief energie bespaart. Via jouw smartphone of klassieke schakelaars bedien je in een handomdraai de verlichting, verwarming, ventilatie of rolluiken van jouw woning. Een uniek ecodisplay toont bovendien hoeveel energie jouw woning verbruikt, zodat je zuinig en bewust met energie omspringt. Deze functie om energie te besparen maakt het domoticasysteem revolutionair!

24/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?