Kleed je terras aan: klaar voor de zomer!

Je zou het misschien niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar de zomer staat voor de deur! Tijd dus om je terras volledig aan te kleden en klaar te stomen voor de heerlijke zomerse avonden. Snuffel tussen de charmante spullen van deze kleine webshops op zoek naar de perfecte ‘outfit’ voor je terras! 

Dek de terrastafel

Kies voor kleurrijke borden en kopjes om je terrastafel te dekken. Bij Design Fabrix vind je trendy en betaalbaar tafelgerei met de leukste prints. Kopjes met een snor en een bijpassend bord met een strik, een tafelloper met een aardige vogel of borden met een roze snelweg: kies maar uit!

Sfeermakers op je terras

Maak het gezellig op je terras met knusse kussens en een denim plaid. Decoreer de tafel met een zachte vaas en een lief bloemetje. Snuffel tussen de hippe en trendy spullen van I am recycled om je terras (h)eerlijk en knus aan te kleden.

Een romantische tint

Geef je terras een romantische look met de Linen Luxury collectie van JDCollection. Zandkleurige sierkussens, bijpassende onderzetters en een handig dienblad stomen je terras klaar voor de zomer. Nog enkele kaarsjes op tafel in een van de waxinelichthouders en je kan genieten op je terras!

Nog meer buitengeluk

Waan je in de verre bossen van het hoge Noorden met de handige producten van urbans and indians. Blaas je favoriete vintage bordje nieuw leven in als kandelaar. Sluip met je nieuwe kandelaar door de tuin, of gebruik hem voor in je caravan, boot of tuinhuis. Met de Fire Up tover je in ‘no time’ een kampvuur uit een papieren zak. Ontdek de leukste picknick, strand en glamping spullen voor ultiem buitengeluk.

04/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?