Jean-Claude Van Damme verwent zichzelf met een Californische luxevilla

De meesten onder ons voelen de crisis, maar dat is niet voor iedereen het geval! Jean-Claude Van Damme, de bekendste Belg van Hollywood, trakteerde zichzelf op een luxueuze villa op Silver Strand, de chique wijk van Los Angeles. De acteur telde maar liefst 6 miljoen dollar neer voor dit optrekje, en dat is 150.000 dollar meer dan de vraagprijs.

De nieuwe villa van Jean-Claude Van Damme

Jean-Claude Van Damme zal in deze luxueuze en moderne villa gaan wonen samen met zijn vrouw Gladys Portuges en hun kinderen, Kristopher en Bianca. Het nieuwe stulpje van de acteur heeft in ieder geval alles in huis. Met een woonoppervlak van 703 vierkante meter beschikt de acteur over genoeg ruimte om te trainen voor zijn beroemde ‘high kick’. De villa is volledig gemeubeld, heeft vier verdiepingen en 6 slaapkamers, 8 badkamers, een lift, een 3D cinema, een fitnessruimte, een biljard, een speelkamer en een bibliotheek. In de woning staan maar liefst 8 haarden, kwestie van een warme sfeer te creëren…

Een daktuin voor de muscles from Brussels

Maar dé grote troef van deze villa? De woning beschikt over een prachtige tuin met een adembenemend uitzicht over de oceaan. En om het allemaal nog aantrekkelijker te maken, is er nog een organische tuin aangelegd op het dak van de woning, met watervallen, ontspanningsruimte, spa en zwembad. Wat wil je nog meer?

Oh ja, boven die 6 miljoen dollar, voorziet Jean-Claude Van Damme ook nog eens 24 uur op 24 de aanwezigheid van een ploegje tuinmannen op zijn gezin te beschermen.

15/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?