Je slaapkamer inrichten met droomaccessoires

De koude, donkere winterdagen zijn niet meer ver weg. Deze sobere en korte dagen zijn de ideale gelegenheid om je slaapkamerinrichting onder handen te nemen. Tijdens de winter mag jouw slaapkamer gezellig, warm en knus zijn! We doorkruisten Zalando.be en vonden de mooiste droomaccessoires om je slaapkamer sfeervol in te richten.

Essentials in de slaapkamer

Je slaapkamer inrichten begint met de essentials. Natuurlijk zijn in de eerste plaats de basics zoals een bed, nachtkastjes en een kleerkast een must. Daarnaast kunnen woonaccessoires zoals een wekkerradio en een nachtlampje niet ontbreken. Hieronder zie je hippe wekkerradio’s en trendy nachtlampjes die je via Zalando kan aankopen met 10%* korting.

Gezellige droomaccessoires

Daarnaast maken toffe accessoires de inrichting van jouw slaapkamer eens zo gezellig. Geef je halskettingen, armbandjes, ringen en oorbellen een eigen plek en kies voor het decoratierekje van Lisbeth Dahl.

Hang de mooiste foto’s aan de muur in een prachtig decoratief fotokader. Hier zijn enkele mooie voorbeelden:

Als dat nog niet volstaat om je slaapkamer warm in te richten, krijg het dan lekker warm met een knusse kruik van Gant.


Je slaapkamer inrichten met 10% korting

Dankzij Homeproved ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!Zala

*Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

24/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?