Je badkamer kleuren: 5 voorbeelden om eens niét voor wit te kiezen

oranje badkamer

Een witte badkamer is strak, steriel en … zo cliché! Tijd om je badkamer te kleuren in allerlei leuke tinten, dus. Benieuwd hoe jij wegstapt van het traditionele? Laat je dan inspireren door deze vijf leuke voorbeelden.

De badkamer door een roze bril

Meteen vrolijk de badkamer binnenkomen? Zorg dan voor roze accenten! Die zorgen voor wat extra levendigheid in een anders sobere badkamer. Of ga meteen all the way door voor roze muren en tegels te kiezen. Zeker wanneer je voor een lichte tint gaat, krijgt de badkamer op een subtiele manier toch een kleurrijke toets.

Weg met die blues … dankzij blauw!

Feeling blue is onmogelijk in een blauwe badkamer. Door de blauwe accenten lijkt het wel alsof je vlak aan het strand woont. Vakantiegevoel verzekerd! Je kiest zelf of je voor een lichte, open badkamer gaat of toch liever de donkere tint neemt.

Badkamer groen kleuren

Dat planten in de badkamer tegenwoordig erg hip zijn, dat wist je al. Dankzij de groene planten zorg je voor heel wat extra gezelligheid in je badkamer. Waarom gebruik je de kleur dan niet wat vaker?! Groene muren, groene accessoires … die gaan perfect samen met je planten.

Badkamer met alle kleuren van de regenboog

Kun je niet kiezen? Ga dan voor alle kleuren in het kleurenpanel! Roos, blauw, groen, rood, geel … al je lievelingskleuren komen in de badkamer terug. Zelfs het zwaarste ochtendhumeur verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer je de badkamer binnenwandelt. En dat willen we toch allemaal, niet? ;-)

Grijp net niet naar kleur

Zijn al die kleuren eigenlijk niets voor jou? Dan kun je ook helemaal de andere richting uit gaan met … zwart! En geen zorgen: dat wil helemaal niet zeggen dat je badkamer donker en ongezellig wordt, integendeel. Zwarte toetsen maken je badkamer net heel strak en modern, zeker als je voor blinkend zwart kiest.

En jij, durf jij het aan om een witte badkamer links te laten liggen? Laat het ons weten in de comments!

07/11/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?